- Asiat eivät vain tapahdu, vaan niihin voidaan vaikuttaa. Vielä ei ole myöhäistä.

tiistai 28. lokakuuta 2008

Kiitos äänestäjilleni!

(edit: lisätty 30.10.2008 tarkistuslaskennan vaalitulos)

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista ja ennen kaikkea äänistä!

Äänimääräni (143 ääntä, äänimäärän perusteella ensikertalaisena 74. sija 340:n ehdokkaan joukossa) todisti sen, että kun ehdokas on rehellisesti ja avoimesti liikkeellä, on täysi mahdollisuus menestyä yhteiskunnallisen vaikuttamisen saralla. Mielestäni em. seikat ovat Perussuomalaisten tarkoin 'varjellun' vaalimenestyksen peruspilareita, joista muutkin puolueet voivat halutessaan ottaa oppia. Joko tai, tällä saralla meidän arvomme tulevat aina voittamaan. Kansalaisten ymmärryksen taso on noussut tavalla jossa sumuttaminen ei toimi menneiden aikojen tapaan (ja hyvä niin!).

Läpipäässeillä on kykyä ja halua näyttää mistä perussuomalaisuudessa on kyse, eli kautta maan on luvassa suoraselkäistä ja kainostelematonta, mutta asiallista puhetta ja toimintaa. Ennen kaikkea olen iloinen aktiivisten kansallismielisten ja monikulttuurisuus-kriitikoiden pääsystä kunnanvaltuustoihin ympäri maan, joten nyt on mahdollisuus pitää muiden puolueiden hyssyttelemää ja miltei tabu-aiheeksi muodostunutta asiaa selvästi ja rohkeasti esillä. Tämä kun on asia, jonka huonosti hoitaminen vaikuttaisi meidän kaikkien arkipäiväiseen elämään, sekä nykyisen yhteiskuntajärjestyksemme toimivuuteen tai alasajoon.

Nyt Perussuomalaisilla on kuntalaisille näytön paikka ja hyvin asiat hoitamalla suosion nousu on itsestäänselvyys. Äänestäjät arvostavat ennen kaikkea sitä, että olemme aina sanojemme mittaisia ja luottamuksen arvoisia.

Näin vaalien jälkeen blogini päivittäminen on suuri kysymysmerkki, mutta haluan omasta puolestani pitää yhteyttä kansalaisvaikuttamisen parissa kaikkiin asiasta kiinnostuneisiin henkilöihin. Sähköpostia voi siis edelleen lähettää vaikka vaalit ovatkin tällä erää ohi. Jatkosta en lupaa mitään, mutta ainakin seuraavat vaalit jätän omalta osaltani väliin, sillä en tuttuani hieman mukaillen lähde 'muuttamaan EU:ta sisältäpäin'. Toimimatonta äärikapitalismin jalustalle tärkeimmäksi asiaksi nostavaa järjestelmää ei tulla koskaan sisältäpäin muuttamaan, vaikka yksittäisellä henkilöllä olisi järkähtämätön mielenlujuus, jolla siirrettäisiin vuoria.

Kiitos vielä kerran kaikille äänestäjilleni, ja pyydän teitä pitämään minuun yhteyttä. Politiikka on vain yksi osa-alue, jonka parissa ihmisarvoisen elämän turvaavat myönteiset yhteiskunnalliset muutokset ovat mahdollisia. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja: