- Asiat eivät vain tapahdu, vaan niihin voidaan vaikuttaa. Vielä ei ole myöhäistä.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Islam aiheuttaa mielisairautta

Koraanin ohjeet elämänohjeiksi aiheuttavat mielisairautta. Lyhyesti sanottuna.

Ehkä lähimpänä tautiluokitusta ovat psykopaatit, joilta empatiantunne kanssaihmistä kohtaa on alentunut, tai puuttuu kokonaan. Myöskin syyllisyydentunnon sekä pidäkkeiden puute hallitsevat muslimia, koska uskonnollinen teksti suosittelee elämää tuhoavia käytäntöjä. http://fi.wikipedia.org/wiki/Psykopaatti En ala niitä tässä sen enempää listaamaan, sillä etenkin Medinan aikainen Koraani ja Muhammedin elämää kuvaava sunna kuvaavat näitä hyvälle elämälle vieraita asioita tarkasti. Ne ovat jokaisen vapaasti luettavissa, eikä esimerkiksi Koraanin teksteille tarvita mitään erillistä ohjetta lukea tekstit ns. oikein. Et edes tarvitse arabiankielistä alkuteosta, sillä muissa kielissä löytyy riittävän tarkat ilmaisut Koraanin ja sunnan opeille. Aika normaalia on, että (arabi)muslimit kohottavat oman kielensä (arabian) paremmaksi kuin muut, eivätkä he hyväksy muunkielisiä Koraaneja allahin inspiroimaksi tekstiksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Islam

Lisäys 14.1.2013:

Koraani, 2. luku, jae 191: "Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyökkää päällenne siellä; mutta jos he hyökkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka." (Z. I. Ahsen Bören käännös)

Koraani, 16. luku, jae 101: "Kun Me vaihdamme jonkun säkeistön toiseen - Jumala tietää parhaiten, mitä Hän ylhäältä lähettää - niin he sanovat: »Sinä olet pelkkä väärentäjä.» Useimmat heistä ovat tietämättömiä."

Koraani, 25. luku, jae 44: "Älä usko, että useimmat heistä mitään vaarinottavat tai ymmärtävät. He ovat karjan kaltaisia; ei, he ovat kauemmaksi oikealta tieltä eksyneet kuin karja."

Koraani, 25. luku, jae 52: "Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan."

Koraani, 17. luku, jae 82: "Ja Me lähetämme ylhäältä sellaista Koraanin sisältöä, mikä on parannukseksi ja armoksi uskovaisille, mutta vain edistää väärämielisten, häviötä."

Koraani, 64. luku, jae 14: "Uskovaiset, varmasti on joku vaimoistanne ja lapsistanne vihollisenne; varokaa siis heitä; jos olette armahtavaisia ja kärsivällisiä, silloin totisesti Jumalakin on anteeksiantavainen, armollinen."

Koraani, 58. luku, jae 5: "Totisesti ne, jotka vastustavat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa, lyödään maahan niinkuin ne, jotka elivät ennen heitä, ja Me olemme jo lähettänyt siitä selvät todisteet; ja epäuskoisia odottaa häpeällinen kuritus."

Koraani, 33. luku, jae 26: "Hän masensi nekin, jotka olivat saaneet kirjoituksen, ja kylvi kauhua heidän sydämiinsä; osan heistä te tapoitte ja loput otitte vangiksi."

Koraani, 33. luku, jae 27: "Ja Hän antoi teille perinnöksi heidän maansa, asumuksensa, omaisuutensa ja nekin alueet, joihin jalkanne eivät vielä ole astuneet, sillä Jumalalla on valta yli kaiken."

Koraani, 33. luku, jae 48: "Älä sopeudu uskottomien ja tekopyhien kanssa, jätä huomiotta heidän väärämielisyytensä, luota yksin Jumalaan, jonka voima riittää suojelemaan sinua."

Koraani, 33. luku, jae 60: "Jos teeskentelijät, sydämessään vilpilliset ja kaupungin yllyttäjät eivät lakkaa pahuutta levittämästä, Me totisesti annamme sinulle vallan heidän suhteensa, niin etteivät he kauankaan saa olla naapureinasi kaupungissa;"

Koraani, 33. luku, jae 61: "sellaiset joutuvat maanpakoon, ja missä ikinä heidät tavataan, heidät pidätetään ja armotta tapetaan."

Koraani, 33. luku, jae 62: "Näin on Jumala menetellyt ennen muinoin, etkä tule havaitsemaan Hänen tapojensa muuttuneen."

Koraani, 48. luku, jae 28: "Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden uskonto, saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden uskontojen rinnalla; niin, Jumala on pätevä todistaja."

http://al-quran.info/ (valitse menusta suomenkielinen käännös)

Englanniksi hyvä sivusto (tosin nykyään enää webarchiven tallentamana)
http://web.archive.org/web/20120520141923/http://www.cmje.org/religious-texts/quran/verses/002-qmt.php

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki uskonnot aiheuttaa mielisairautta ja pahoinvointia. Tosin jos uskoo satuihin niin ei korvien välissä paljoa voi ollakkaan.