- Asiat eivät vain tapahdu, vaan niihin voidaan vaikuttaa. Vielä ei ole myöhäistä.

tiistai 4. elokuuta 2009

Irti opinkappaleista!

Uskonnoista ei olisi ongelmia, mikäli luovuttaisiin opinkappaleiden seuraamisesta. Jäljelle jäisi harmiton usko Luoja-Jumalaan tai jumaliin, joka ei sinänsä olisi vaaraksi kenellekään. Tämä olisi tietenkin ongelma uskonoppineille, sillä he menettäisivät kaiken valtansa, erityisetunsa ja mahdollisesti työpaikkansa. Ongelmia ei ole siis ainoastaan islaminuskossa, mutta se on nykyhetkessä negatiivisin ja ihmisarvoa alentavin uskonto päällä maan, jonka vuoksi ko. uskontoa on pidettävä esillä, ja se on haastettava loputtomasti.

Puhdas islaminusko perustuu shariaan, joka ei kuulu nykyaikaan. Sitä voisi verrata jonkin verran Vanhan Testamentin rangaistuskäytäntöihin, tosin sillä erotuksella etteivät juutalaiset enää harjoita (valtiollisella tasolla) sairaita ja barbaarisia rangaistusmenetelmiä. Toisin kuin muslimit tekevät.

Tärkeintä muutoksen aikaansaamiseksi on se, että puhdas islaminusko haastetaan jatkuvasti, jotta muutos parempaan saadaan aikaiseksi. Suomen kohdalla suunta parempaan on helppo aikaansaada, mikäli esim. lakimuutoksin puututaan puhtaan islamin harjoittamiseen (sen kieltämiseksi). Asialla on kuitenkin kiire, sillä tilanne pahenee päivä päivältä.

Shariaa vastustava adressi osoitteessa http://shariapetition.com/

3 kommenttia:

Kai kirjoitti...

Sharia ei perustu Koraaniin, siksi sitä ei noudatetakaan suuressa osassa Islamilaista maailmaa.

Sharia perustuu vanhoihin beduaanikulttuureihin, joissa kyseisenlaisia rangaistusmuotoja on käytetty.

Mitä on "puhdas" Islam? Koraanin mukaan Jumalan sanan seuraamista, koko kirjassa ei mainita mitään Shariasta.

Oletko Toni lukenut Koraanin?

Toni Siira kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sharia#.C5.A0arian_l.C3.A4hteet_ja_tulkinnan_periaatteet

Olen lukenut Koraanin.

Toni Siira kirjoitti...

Wikipediasta:

"Šarian peruslähteinä ovat Koraani ja profeetan sunna, joiden perusteella islamilaiset lainoppineet kehittivät sääntökokoelmansa."

Muutama ote Koraanista:

5:33. "Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,"

5:38. "Varkailta taasen, olkootpa mies~ tai naispuolisia, leikatkaa kädet. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. Jumala on mahtava, viisas."

5:45. "Me määräsimme heille siinä: henki hengestä, silmä silmästä nenä nenästä, korva korvasta ja hammas hampaasta samoin kuin haava haavasta; mutta ken ehättää (kostamaan) tuomiotta, jääköön enemmättä hyvityksettä; kuka taasen ei tuominnut niin kuin Jumalan ilmoitus määrittelee, kuuluu väärintekijöihin."